MEGJELENT A 2023/2024-ES TANÉV COLLEGIUM TALENTUM PÁLYÁZATI KIÍRÁSA

Meghirdetésre kerül a 2023–2024-es tanévre a Collegium Talentum pályázat. A pályázati kiírás célja, hogy elősegítse a szakmai fejlődést, valamint a szakmai munkát és kutatást támogassa. A pályázaton sikeresen szereplők egyénenként ösztöndíjban, konferencia részvételi- és nyelvvizsgaköltség-támogatásban (költségtérítésben), képzések, szakmai identitást erősítő programok biztosításában, tutoraik pedig honoráriumban részesülhetnek.

Pályázhat minden külhoni magyar fiatal, aki a tudomány elkötelezett művelője. Pályázati feltétel, hogy a 2023–2024-es tanév első félévétől a pályázó rendelkezzék egyetemi vagy főiskolai – ezen belül hallgatói (mesteri vagy doktori képzés) – jogviszonnyal.
A pályázatot kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani. A pályázat benyújtása regisztrációhoz kötött. A „Pályázok” menüpontra kattintva tud regisztrálni és pályázatot beküldeni.
A pályázatok beadási határideje: 2023. szeptember 20., szerda, 23:59 – magyarországi idő.
A pályázat beküldésével, a pályázati eljárással kapcsolatos kérdésekben a Collegium Talentum Programiroda ad további felvilágosítást a ct@sha.hu címen és a +36 20 425 5053 telefonszámon.
További információk a Collegium Talentum honlapján olvashatók: http://ct.sha.hu/
Kategória: Uncategorized

Órarend