(Magyar) Az Astra Film Kolozsváron a Tranzit Házban

Az Astra Film Kolozsváron a Tranzit Házban

Az Astra Film Fesztivál és a Tranzit Alapítvány mindenkit szeretettel meghív a március 5 és 8 között sorra kerülő „AFF ON Tour” fesztiválra, egy romániai és nemzetközi vonatkozású dokumentumfilm-maratonra, amelyiknek a Tranzit Ház ad otthont. Az Astra Film Fesztivál Közép- és Kelet-Európa egyik legfontosabb nemzetközi dokumentumfilm fesztiválja. A fesztivál kolozsvári kiadása az előző év díjnyertes és népszerű filmjeből mutat be tematikus válogatásokat.

Részletes program: http://www.tranzithouse.ro/actual.php

Az Astra Film Fesztivál a legnevesebb antropológiai és dokumentumfilm fesztivál Közép-Kelet Európában. 2012 óta a fesztivál filmjeiből összeállított válogatások filmkaraván formájában utazzák keresztül az országot.

A Tranzit Házban négy napon keresztül 12 dokumentumfilm kerül levetítésre, melyeket beszélgetések követnek, a következő témakörökben: A valós szocializmus antropológiája, Környezetvédelem és aktivizmus, Autizmus és a lelki másság, Többszintes antropológia: a terepkutatástól az internetig, valamint A nő helyzete a kortárs társadalomban, ami lévén, hogy pont március 8-ára esik, egy kritikai szemléletű nőnapi eseménynek ígérkezik.

Posted in Uncategorized

Órarend