Díjeső az ETDK-n

A XX. Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencia Néprajz szekciójának eredményei:

1. díj: Kedves Anett, dolgozatának címe: A “kis magyar világ” székelyföldi képeslapjai. Andory Aladics Zoltán vizuális reprezentációi
2. díj: Csiki Réka Orsolya, dolgozatának címe: Jazz in the Park – fesztivál mint közösségszervező platform
3. díj: Pál Norbert, dolgozatának címe: „…Fejéhez e sír kő / emlékül tétetett…” A kiskedei köztemető etnoszemiotikai vizsgálata
Az OTDK-ra továbbjutott: Kedves Anett, Csiki Réka Orsolya, Pál Norbert.

A XX. Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencián mesteris hallgatónk, Kedves Anett a Néprajzi szekció első díja mellett különdíjakat is kapott.

A kolozsvári Bolyai Társaság a Magyar Néprajz és Antropológia Intézet mesteris hallgatójának, Kedves Anettnek ítélte idén A Magyar Felsőoktatásért ETDK-díjat önálló problémafelvetésű, saját kutatási eredményeket tartalmazó, interdiszciplináris megközelítés iránt nyitott dolgozatáért a XX. Reál- és Humántudományi ETDK keretében bemutatott ‘A “kis magyar világ” székelyföldi képeslapjai. Andory Aladics Zoltán vizuális reprezentációi’ című munkájáért.

Az Erdélyi Református Egyházkerület és a Pallas Athéné Domus Concoriae Alapítvány (PADOC) rendkívüli díját kapta Kedves Anett, a Magyar Néprajz és Antropológia Intézet mesteris hallgatója, és dolgozatának irányítója, Szikszai Mária egyetemi adjunktus, a Magyar Néprajz és Antropológia Intézet oktatója.

oklevel

Kategória: Uncategorized

Órarend